ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών - Β. Λεβέντης: Είναι πλέον η ώρα του λαού

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών - Β. Λεβέντης: Είναι πλέον η ώρα του λαού

Η σημερινή συνεδρίαση ήταν ένα φιάσκο είπε ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβεντης εξερχόμενος απο το Προεδρικό Μέγαρο.

«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε μέσα, θα τα πω όλα στην Βουλη. Οι Έλληνες πεινάνε και αυτοί μέσα μιλούσαν για πόσους πρόσφυγες έχουμε στην χώρα. Αυτό που έγινε είναι κατώτερο των περιστάσεων . Είναι πλέον η ώρα του Λάου» είπε ο κ. Λεβέντης αποχωρώντας «Στην αρχή της συζήτησης ζήτησα παραίτηση της κυβέρνησης και δημιουργία οικουμενικής που θα στηρίζεται από 230 βουλευτές», είπε και χαρακτήρισε «φιάσκο» τη σύσκεψη.

«Δεν συζητήσαμε ούτε για τις συντάξεις που θα μειωθούν, ούτε για το γεγονός ότι με το προσφυγικό ο κ. Τσίπρας θέλει να πετύχει χαλάρωση τω όρων και άρα παραμονή στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας πάει μέσω προσφυγικού να κερδίσει χρόνο. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. Ο ελληνικός λαός πεινάει και μέσα μιλούσαμε μόνο για τους πρόσφυγες», τόνισε.

«Είπαν ψέματα ότι είναι μόνο 28.000 πρόσφυγες. Είναι πολύ περισσότεροι. Υπουργός είπε ότι είναι 150.000 και θα μείνουν τρία χρόνια», ανέφερε και πρόσθεσε: «Λυπάμαι για το πολιτικό σύστημα γιατί είναι κατώτερο των περιστάσεων.