ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε Φώφη: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Τσίπρας σε Φώφη: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Στο Newsbomb.gr εδώ και μήνες έχουμε επισημάνει το υπόγειο φλερτ που υπάρχει μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά, αλλά και με τον Βασίλη Λεβέντη.

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – Η ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπει άλλο δρόμο για την παραμονή του Τσίπρα στην εξουσία, παρά μόνο αυτόν. Τη διεύρυνση δηλαδή του κυβερνητικού σχήματος.

Όπως έχουμε γράψει σε σχετικά ρεπορτάζ ο Τσίπρας με δεκανίκια την Φώφη Γεννηματά και τον Βασίλη Λεβέντη θα κερδίσει πίστωση χρόνου και θα παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία μέχρι να ολοκληρωθούν και οι ήττες στα εθνικά ζητήματα τις οποίες επιδιώκουν σφόδρα, τόσο το Βερολίνο, όσο και οι Βρυξέλλες.

Δημοσίως, κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραδέχεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άπαντες αρνούνται την οποιαδήποτε σύμπλευση με το ΠΑΣΟΚ.

Πλην όμως αυτοί που ξέρουν καλά τους επιτελείς του πρωθυπουργού επιμένουν ότι σε κάθε ευκαιρία αφήνουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με την Ένωση Κεντρώων.

Η δήλωση του Νίκου Παππά στην Κυριακάτικη RealNews που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, είναι κάτι παραπάνω από διαφωτιστική για τις προθέσεις του Τσίπρα.

«Ο στόχος της διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι θεμιτός, συνεχής και εφικτός», λέει χαρακτηριστικά, αδειάζοντας επί της ουσίας όλους τους Συριζάιους που σχίζουν τα ρούχα τους ότι το κυβερνών κόμμα δεν θα συνεργαστεί με το «παλιό» και το «σάπιο».

Τους επόμενους μήνες αναμένεται σφοδρός πόλεμος και αντιπαραθέσεις στην Κουμουνδούρου που θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

Οι πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας πριν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, θα «φροντίσει» να πραγματοποιήσει και τις... απαιτούμενες αλλαγές στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματος προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις.

Για τους λόγους αυτούς «οργιάζουν» οι εκτιμήσεις ότι θα αναβαθμίσει κάποιους από τους έμπιστους συνεργάτες του, ενώ κάποιους άλλους θα τους παροπλίσει...

Ειδικό ρόλο αναμένεται να αναλάβουν τόσο ο Νίκος Παππάς που έτσι κι αλλιώς θεωρείται Νο 2 μετά τον Τσίπρα, αλλά και ο Πάνος Σκουρλέτης που τους τελευταίους μήνες έχει απομονωθεί στο υπουργείο Ενέργειας.

Ο Σκουρλέτης θα επιστρέψει και επί της ουσίας στην ηγετική ομάδα και όπως όλα δείχνουν, το δρόμο της αποστρατείας θα πάρει ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης και άλλοι που ανήκουν στους σκληροπυρηνικούς πολέμιους της Πασοκοκρατίας.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα χρειάζεται στελέχη υποτακτικά στον πρόεδρο και ταγμένα στη λογική «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Σχετικές ειδήσεις