ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρίτσας: Παρερμηνεύτηκαν όσα είπα για ΟΛΠ και ΤΑΙΠΕΔ

Δρίτσας: Παρερμηνεύτηκαν όσα είπα για ΟΛΠ και ΤΑΙΠΕΔ

Σε… υπαναχώρηση εξαναγκάστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του «η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα» και ότι το ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου, ο κ. Δρίτσας ανέφερε: «Στην τηλεοπτική συμμετοχή μου στο MEGA σήμερα (10/04)το πρωί απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ».

Μάλιστα ο κ. Δρίτσας θέλησε να υποστηρίξει ότι δεν κινείται εκτός...κυβερνητικής γραμμής «Κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής. Ενημερώνω τέλος, ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή».

Σχετικές ειδήσεις