ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά για τηλεοπτικές άδειες: Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα

Γεννηματά για τηλεοπτικές άδειες: Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα

«Πρόθυμη, υπάκουη και υποταγμένη στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών», χαρακτήρισε την κυβέρνηση

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε σε έντονο ύφος πως «η φούσκα έσκασε στα χέρια τους» και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει λέγοντας χαρακτηριστικά «τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα».

«Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον- άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα. Νομίζετε ότι με την απόσυρση του κύριου Καλογρίτσα έκλεισε η υπόθεση και θα πάτε παρακάτω. Ότι σβήσατε τα "αποτυπώματα του διαρρήκτη" στην ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν θα κλείσει τα μάτια σε ένα προκλητικό επεισόδιο θράσους και προφανούς διαπλοκής» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης - Καλογρίτσα - Τράπεζας Αττικής έχει αποκαλυφθεί. «Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL. Με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον Ν. Παππά και τον Χρ. Σπίρτζη, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη. Πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα».

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την ψήφο τους απόψε, ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου».

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε την κυβέρνηση «πρόθυμη, υπάκουη και υποταγμένη στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών» και ξεκαθάρισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταψηφίσει τα προαπαιτούμενα.

Σχετικές ειδήσεις