Μαξίμου: Η επιτροπή διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη. Ε, και;

Μαξίμου: Η επιτροπή διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη. Ε, και;

Δεν άφησε αναπάντητη την κριτική της Νέας Δημοκρατίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση το Μαξίμου, σπεύδοντας μέσω κύκλων να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Με την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ξεκινά από σήμερα ένας ευρύς κοινωνικός διάλογος για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Είναι απολύτως κατανοητή η αρνητική στάση του κ. Μητσοτάκη και της ομάδας του. Στην δική τους ατζέντα βρίσκεται μόνο η υπεράσπιση της διαπλοκής, η εκπροσώπηση των καναλαρχών, η μάχη χαρακωμάτων του παλιού πολιτικού κατεστημένου, η υπονόμευση της διαπραγμάτευσης για ίδιο πολιτικό όφελος» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι την ώρα που πίνουν… ποτάκι στο Μαξίμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η επιτροπή διαλόγου για την συνταγματική αναθεώρηση δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη. Ε, και;».

Και καταλήγουν: «Μέχρι εκεί μπορούν, μέχρι εκεί φτάνουν. Ο κοινωνικός διάλογος για το Σύνταγμα, είναι σύνθετο πρόβλημα και πολύ ψιλά γράμματα για τους κήρυκες των Χανίων. Δεν πειράζει. Ας μείνουν στο περιθώριο. Δικό τους πρόβλημα».