Εκτάκτως στο Μαξίμου για να πέσουν οι τόνοι ο Σκουρλέτης

Newsroom Newsroom

Εκτάκτως στο Μαξίμου για να πέσουν οι τόνοι ο Σκουρλέτης

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, είχαν το απόγευμα της Τρίτης (25/10) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Περιβάλλοντος - Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

«Τερματίζεται, έτσι, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί δήθεν ρήξης στις σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού», ξεκαθάρισε μάλιστα για τη συνάντηση κυβερνητική πηγή, υπογραμμίζοντας ότι μετά τη συνάντηση ακολούθησε η δήλωση του υπουργού, με αφορμή δημοσιεύματα.

«Οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα», αναφέρει επίσης ο υπουργός και προσθέτει:

«Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης. Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων. Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα».

«Όπως είναι επίσης γνωστό», καταλήγει, «στο κόμμα μας έχουμε κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων. Με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».

Νωρίτερα πάντως, ο κ. Σκουρλέτης έστειλε ένα ακόμη σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση, ζητώντας να μην δοθούν κερδοφόρα κομμάτια του Δημοσίου για ψίχουλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved