Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών

Newsbomb

Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών

«O αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για το αν επιμένει στις τέσσερις άδειες σημείωσε ότι ο τελικός αριθμός μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος. Επίσης, χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη το γεγονός ότι συγκροτήθηκε σε νόμιμη σύνθεση το ΕΣΡ.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Ομπάμα, και ερωτηθείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει στάση ως κυβέρνηση, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια και κυρίως υπό την διακυβέρνηση του Ομπάμα, είχαν υιοθετήσει μία ατζέντα αντίθετη με τις πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη και συμπλήρωσε ότι οι στάσεις των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να κρίνονται με γνώμονα τις εκάστοτε συνθήκες.

Για τη διαπραγμάτευση ανέφερε πως επιδίωξη της ελληνικής πλευράς είναι «η τήρηση των συμφωνηθέντων» σημειώνοντας πως «τα οικονομικά δεδομένα είναι εμφατικά, δείχνουν σημάδια σταθεροποίησης και ανάκαμψης».

Υπογράμμισε, πως μπορούν να υπάρξουν εμπόδια σε μια συμφωνία μόνον λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων από την άλλη πλευρά. Χαρακτήρισε ανευθυνότητα και αστειότητες εκ μέρους της αντιπολίτευσης τις επικρίσεις ότι θα ελέγχει τις ψηφιακές επικοινωνίες των πολιτών και είπε πως επιδίωξη είναι να θεσμοθετηθεί το μητρώο για τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης ώστε να διανέμεται η κρατική διαφήμιση και να προστατεύονται οι εργαζόμενοι.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved