ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός 2017 - Δένδιας: Οποιοσδήποτε αναπνέει φορολογείται μέχρι θανάτου

Προϋπολογισμός 2017 - Δένδιας: Οποιοσδήποτε αναπνέει φορολογείται μέχρι θανάτου

Ειδήσεις προϋπολογισμός: Εχθρό της επιχειρηματικότητας χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να υπερψηφίσει νέα πρόσθετα μέτρα.

«Στρέφεστε κατά πάντων. Οποιοσδήποτε αναπνέει σε αυτή τη χώρα πρέπει να φορολογηθεί μέχρι θανάτου. Αυτή είναι η αντίληψη σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο κ. Δένδιας την κατηγόρησε για προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού παρουσιάζοντας, όπως είπε, μια εικόνα αβύσσου της Ελλάδος προ του 2014 και μια λαοπρόβλητη κυβέρνηση που δίνει μάχες και όλα βαίνουν καλώς.

«Οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 40 εκατ. ευρώ, οι δύο από τις τέσσερεις συστημικές τράπεζες στερούνται μέχρι σήμερα διοικήσεις, το Δημόσιο έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές 7,2 δισ. ευρώ σε ιδιώτες από 3 δισ. που ήταν επί δικής μας διακυβέρνησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Ναι, είναι αληθές ότι ανέβηκε η ανάπτυξη κατά 1,8%, αλλά βασίζεται στη σύγκριση του ίδιου τριμήνου με τον προηγούμενο χρόνο που ήταν το χειρότερο στην οικονομική ιστορία του τόπου γιατί ήταν "τα κάπιταλ κοντρόλ"».

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για το μεταναστευτικό καταλογίζοντας της τραγική διαχείριση.

«Ο υπουργός Mεταναστευτικής Πολιτικής όχι απλά δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά δεν έχει και την αίσθηση ότι δεν την κάνει καλά. Οι γείτονες μας δεν γνωρίζετε ότι έχουν υψώσει ανάστημα και διεκδικήσεις εναντίον της χώρας μας;», σημείωσε.

Τέλος, ο κ. Δένδιας επέκρινε την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στο Καστελόριζο με βουλευτές μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας ότι ενισχύει την ακροδεξιά.

Ρoή Ειδήσεων