ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμετανόητος και προκλητικός ο Ζουράρις: «Σεσηπότα ντουβάρια όσοι με βρίζουν»

Αμετανόητος και προκλητικός ο Ζουράρις: «Σεσηπότα ντουβάρια όσοι με βρίζουν»

Ειδήσεις | Κώστας Ζουράρις: Χωρίς να έχει διάθεση να πει την παραμικρή συγγνώμη για την κοτσάνα που εκστόμισε πριν από μία εβδομάδα, λέγοντας ότι δεν έγινε και κάτι εάν χαθούν δύο – τρία νησιά, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, επανήλθε σήμερα, Δευτέρα (19/12/2016) εμμένοντας στις απόψεις του αλλά και εξαπολύοντας δριμεία επίθεση σε όσους... τόλμησαν να τον επικρίνουν.

ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΘΛΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

«Προς γνώσιν για τα λυσσάρικα αγράμματα κομματοβριθή: κατά τα τελευταία 2.500 χρόνια, μας τα πήραν τα νησιά, όλα τα νησιά μας, Πέρσες, Ρωμαίοι, Άραβες, Φράγκοι, Βενετσιάνοι, Γενουήνσιοι, Τούρκοι, Γερμανοί. Όχι μερικά νησιά... ΟΛΑ! Τι έγινε όλες αυτές τις καμιά πενηνταριά φορές; Τα ξαναπήραμε! Όλα τα νησιά μας!», ανέφερε - μεταξύ άλλων - ο υφυπουργός Παιδείας σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Μάλιστα, ο κ. Ζουράρις προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει υπάρξει... πρόσφυγας και μετανάστης, έχοντας καταδικαστεί από το στρατοδικείο της Καβάλας. «Γιατί; Για την Ελληνολατρεία μου! Επομένως: όλα αυτά τα σεσηπότα ντουβάρια που πλαστογράφησαν τα λόγια μου (θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας), εγώ τα γράφω “στα παλιά μου τα μάτια” (κατά τον στίχο της Κικής Δημουλά) και “πάνω απέπαρδον” επί της πλαστογραφίας τους», είπε.

Εμείς, απλώς, αναρωτιόμαστε τι ακριβώς περιμένει ο κ. Τσίπρας, για να στείλει τον αμετανόητο υφυπουργό Παιδείας στο σπίτι του;

Η κατάσταση έχει «ξεφύγει» προ πολλού...

Διαβάστε εδώ την προκλητική δήλωση Ζουράρι για τα νησιά

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον Κώστα Ζουράρι

Σχετικές ειδήσεις