ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η Ελλάδα δεν θέλει να είναι πειραματόζωο

Φάμελλος: Η Ελλάδα δεν θέλει να είναι πειραματόζωο

Ειδήσεις | Σωκράτης Φάμελλος: Μετά τη δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα, ότι «αν συνεχιστεί η σκληρή στάση για μέτρα σημαίνει ότι υπάρχει υπονόμευση της κυβέρνησης εκ μέρους των δανειστών» και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να καθυστερήσει το κλείσιμο της δεύτερηςαξιολόγησης.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών», ο κ. Φάμελλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η χώρα είναι συνεπής και σε καμία περίπτωση δεν θέλει η Ελλάδα να είναι πειραματόζωο».

Κατά τα λοιπά, ο ίδιος είπε ότι «το ελληνικό πρόγραμμα είναι πλήρως ισοσκελισμένο και υπάρχει υπεραπόδοση σε όλα τα επίπεδα».

Αναφερόμενος στα «δώρα» Τσίπρα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, είπε ότι «οι αποφάσεις της ελληνικής πλευράς δείχνουν πως υπάρχει μια άλλη πολιτική στην Ευρώπη, ακόμα και αν η χώρα είναι στα στενά παπούτσια του Μνημονίου».

Τέλος, ερωτηθείς για τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό, ο κ. Φάμελλος είπε ότι θα πρέπει να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συναίνεση και να μην υπάρξει εκμετάλλευση.

Σχετικές ειδήσεις