ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: Θα αφήσουμε την αντιπολίτευση στο στείρο λόγο της

Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: Θα αφήσουμε την αντιπολίτευση στο στείρο λόγο της

Κριτική στα όσα εξήγγειλε από το βήμα της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, άσκησε σήμερα, Δευτέρα (19/09/2016) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνει πως τον ενδιαφέρει οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και του καταλόγισε αδιαφορία ως προς την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι», δήλωσε ο κ. Φάμελλος σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM».

Και πρόσθεσε: «Θα αφήσουμε την αντιπολίτευση στο στείρο λόγο της, εμείς έχουμε να δουλέψουμε για την κοινωνία».

Ερωτηθείς για την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, απάντησε πως θα πρέπει να λυθεί το θέμα και εξέφρασε την ελπίδα στην αυριανή συνάντηση των εργαζομένων στο υπουργείο Μεταφορών, να υπάρξει ανακωχή για να λειτουργήσει η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει και την υπόθεση με τους δημοσιογράφους Θάνο Δημάδη, από τον Alpha και Δημήτρη Σουλτογιάννη, από το Star στη Νέα Υόρκη, οι οποίο μεταμφιεσμένοι παρακολουθούσαν τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά. «Υπάρχει μια ένταση που τροφοδοτείται από τους ιδιοκτήτες σταθμών, κάνω έκκληση για ηρεμία», δήλωσε και κάλεσε τη ΝΔ να συμφωνήσουν στη σύσταση ΕΣΡ, ενώ ζήτησε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.