Βρούτσης εναντίον κυβέρνησης: Συνθλίβουν τους Έλληνες και βλάπτουν τη χώρα

Newsbomb

Ειδήσεις | Γιάννης Βρούτσης: Δριμύτατη επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και ειδικότερα στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, εξαπολύει με ανακοίνωσή του σήμερα, Πέμπτη (05/01/2016) ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τις εισφορές που καλούνται να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

«Άξια συνεχιστής, η κυρία Αχτσιόγλου, στο δρόμο με τα ψέματα που χάραξε ο προκάτοχός της κ. Κατρούγκαλος. Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας, ανακοίνωνε στα εκατομμύρια ασφαλισμένων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών, θέλοντας να μετριάσει την οργή και την αγανάκτησή τους για τις εξοντωτικές εισφορές - από 27% έως 37,95% - που τους επιβάλλει, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τις εισφορές τους έναντι. Δηλαδή, σε μηνιαία βάση όσα μπορεί και αντέχει ο καθένας», επισημαίνει ο κ. Βρούτσης.

Και προσθέτει: «Όμως, δημοσιεύματα, που αντλούν τις πηγές τους από το στενό περιβάλλον της Υπουργού, αποκαλύπτουν μια νέα εξαπάτηση. Η αλήθεια που απέκρυψε είναι πως, αν κάποιος πληρώσει έναντι, το υπόλοιπο της οφειλής του θα επιβαρυνθεί με επιτόκιο 8,05%!».

«Ανεπάρκεια, ανικανότητα, αλλά και κατά συρροή ψεύτες. Συνθλίβουν τους Έλληνες και βλάπτουν τη χώρα!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Γιάννη Βρούτση

Δείτε εδώ περισσότερα θέματα σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved