ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - ΝΔ: Ξεκάθαρη νίκη της Δημοκρατίας, ξεκάθαρη ήττα της κυβέρνησης

Τηλεοπτικές άδειες - ΝΔ: Ξεκάθαρη νίκη της Δημοκρατίας, ξεκάθαρη ήττα της κυβέρνησης

Ειδήσεις | Τηλεοπτικές άδειες: Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της σήμερα, Παρασκευή (13/01/2017) η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), βάσει της οποίας κρίθηκε οριστικά αντισυνταγματικός ο νόμος 4339/2015 για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Με την σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας καταδικάστηκε και τυπικά ο νόμος του αποτυχημένου “Υπουργού καναλάρχη” κ. Παππά και τα καθεστωτικά σχέδια της Κυβέρνησης που περιελάμβανε τον πλήρη έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι μια ξεκάθαρη νίκη της Δημοκρατίας και μια ξεκάθαρη ήττα της απερχόμενης Κυβέρνησης. Η τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα μπει με όρους διαφάνειας από τα συνταγματικά κατοχυρωμένα όργανα της Πολιτείας», ανέφερε η Πειραιώς.

«Ως προς τη δήλωση του κ. Παππά, αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Θα του συστήναμε δε, να αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακό του για να διαβάσει καλύτερα το σκεπτικό του ΣτΕ», κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για την απόφαση του ΣτΕ

Δείτε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων