«Πηγαδάκια» στη Βουλή για τις πρόωρες εκλογές

Newsbomb

Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και τα σενάρια για την επόμενη μέρα ήταν το αντικείμενο συζήτησης στο «πηγαδάκι» που στήθηκε...

Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και τα σενάρια για την επόμενη μέρα ήταν το αντικείμενο συζήτησης στο «πηγαδάκι» που στήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής.

Συγκεκριμένα, σε αυτό κατέθεσαν τις απόψεις τους, οι βουλευτές Χ. Ζώης, Γ. Βλάχος και Γρ. Αποστολάκος από τη Νέα Δημοκρατία και οι Μ. Βορίδης και Α. Πλεύρης από το ΛΑ.ΟΣ., σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν της Κυριακής».

Ο κ. Ζώης προέβλεψε ότι τα δυο μεγάλα κόμματα θα ξεπεράσουν το 60%, ενώ τα κόμματα της Αριστεράς ( ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συνεργασία, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α.) θα κινηθούν συνολικά στο 18%. Άλλος ένας που ήταν στην παρέα, φίλα προσκείμενος στο ΛΑ.ΟΣ, είχε την άποψη ότι θα πάρει διψήφιο ποσοστό, μέχρι και …20%.

Ψύχραιμος, ωστόσο φάνηκε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος είπε ότι δυο είναι τα κρίσιμα που θα προκύψουν. Πρώτον , αν θα πάρει αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία και με πόσους βουλευτές και το δεύτερο, αν δεν πάρει αυτοδυναμία και χρειαστεί το ΛΑ.ΟΣ για να κυβερνήσει.

Ξεκάθαρη ήταν η θέση του Γιώργου Βλάχου, ο οποίος χωρίς δισταγμό είπε ότι η λύση θα είναι ο μεγάλος συνασπισμός μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved