Ραγδαίες εξελίξεις: «Κλειδώνει» η συμφωνία – Τρέχουν να νομοθετήσουν τα μέτρα

Newsroom Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις: «Κλειδώνει» η συμφωνία – Τρέχουν να νομοθετήσουν τα μέτρα

Μπορεί το μεσημέρι της Τετάρτης η κυβέρνηση να μην επιβεβαίωνε τις πληροφορίες που διέρρευσαν και έκαναν λόγο για κλείσιμο της συμφωνίας μεταξύ Αθήνας και θεσμών ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων – Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ υπό το φόβο «αντάρτικου»

Πληροφορίες από την Ηρώδου Αττικού αλλά και την οδό Νίκης όπου βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών συγκλίνουν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα επιβεβαίωσαν πως ήδη η κυβέρνηση προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα επικυρώσουν τη συμφωνία.

Αύριο Πέμπτη μάλιστα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και υπουργοί θα συναντηθούν προκειμένου να προχωρήσουν το συντομότερο οι διαδικασίες νομοθέτησης των συμφωνηθέντων ώστε να περάσουν από τη Βουλή.

Εκεί βέβαια τους... περιμένουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ορισμένους να έχουν απειλήσει με «αντάρτικο» αν η συμφωνία περιλαμβάνει νέα επώδυνα μέτρα για το λαό, κυρίως σε ασφαλιστικό, εργασιακά.

Για τον λόγο αυτό έχει ήδη ενημερωθεί ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ που θα αναλάβει να κάνει το γνωστό «μασάζ» στους επίδοξους «αντάρτες». Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη το απόγευμα θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος θα γίνει ενημέρωση για τους όρους της συμφωνίας και θα ληφθεί η απόφαση για τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής στην οποία, θα κληθεί να συμμετέχει και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved