ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Τσίπρας - Καμμένος έχουν δεχτεί και καταπιεί όλα τα μέτρα τα δανειστών

Κικίλιας: Τσίπρας - Καμμένος έχουν δεχτεί και καταπιεί όλα τα μέτρα τα δανειστών

Ειδήσεις | Βασίλης Κικίλιας: Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε την Πέμπτη (30/03/2017) από τη Μάλτα, όπου παραβρίσκεται στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι αδυνατεί να «επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα», έστω κι αν κλείσει τη διαπραγμάτευση.

«Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, μαζί με τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, έχουν καταπιεί όλα τα μέτρα που είναι υπαιτιότητα της αποτυχημένης διαπραγμάτευσής τους», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Τα έχουν αποδεχτεί όλα και ψάχνουν τρόπο να τα περάσουν από τις ΚΟ, προσπαθώντας να πείσουν τους Έλληνες ότι διαπραγματεύονται περήφανα», είπε προσθέτοντας πως η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τις προϋποθέσεις και κυρίως τις μεταρρυθμίσεις.

«Έχει καθυστερήσει τόσο πολύ το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, έχει πάει τόσο πίσω το θέμα της ποσοτικής χαλάρωσης, έχουν χαθεί 3 μήνες από το 2017 και βλέπουμε που το όριο του 2,7% ανάπτυξη είναι όνειρο απατηλό για την Ελλάδα και τους Έλληνες», συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Εξάλλου, επανέλαβε το πάγιο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρες εκλογές. «Ήρθαν στην εξουσία υφαρπάζοντας την ψήφο των Ελλήνων ποντάροντας πάνω στο συναίσθημα τους. Τους ενημερώνουμε ότι πάλι συναισθηματική θα είναι η ψήφος των Ελλήνων από τη θετική πλευρά της αυτή τη φορά. Έχει πλήρη επίγνωση πλέον ο ελληνικός λαός αυτών που έχουν γίνει με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Τα κυβερνητικά στελέχη δεν θέλουν να πάνε σε εκλογές, γιατί τους ενδιαφέρει η καρέκλα τους», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο κ. Κικίλιας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις