Αποκλειστικό - Άκης: Τώρα θα μιλήσω και θα τα πω όλα!

Αποκλειστικό - Άκης: Τώρα θα μιλήσω και θα τα πω όλα!

Ποιους απειλεί με αποκαλύψεις ο πάλαι ποτέ ισχυρός του ΠΑΣΟΚ - Σκέφτεται και την έκδοση βιβλίου

Μετά την αποφυλάκισή του (για λόγους υγείας) ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος έχει πραγματοποιήσει -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Newsbomb.gr - ορισμένες πολύ σημαντικές συναντήσεις με λίγους φίλους που του έχουν απομείνει, σε ανάμνηση των παλαιών ημερών δόξας…

Επιλεκτικές, αλλά πολύ σημαντικές χαρακτηρίζονται οι επαφές αυτές απ’ τον ίδιο, όπως μας αποκάλυψε κάποιος εξ’ αυτών που τον συνάντησαν.

Και δεν είναι –μόνο- πολιτικοί φίλοι, αλλά και κάποιοι επιχειρηματίες οι οποίοι του συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα και δεν είχαν πρόβλημα να τον δουν και τώρα.

Κατά τις πληροφορίες μας, αυτό που προκύπτει απ’ αυτές τις συζητήσεις που είχε ο Άκης με τους εναπομείναντες φίλους του, είναι η επιλογή του «να μιλήσει αυτή τη φορά» και στη δίκη του αλλά δεν αποκλείεται και μέσω κάποιας συνέντευξης, όπου θα επιλέξει ο ίδιος και το Μέσο και τον δημοσιογράφο…

Και μάλιστα «θα τα πει όλα», όπως μας τόνισε πρόσφατος συνομιλητής του.

Μας διευκρίνισε δε, πως ο Άκης έχει πολλά στοιχεία στην κατοχή του, τα οποία «καίνε» πολλούς, αν και ορισμένα απ’ αυτά έχουν κατασχεθεί όταν έγινε η έφοδος-έρευνα στο θρυλικό του γραφείο στην οδό Κόμνα Τράκα.

Κατά τον ίδιο, ο Α. Τσοχατζόπουλος «θα συντρίψει πολιτικά και τον Γ. Παπανδρέου αλλά και τον Σημίτη», τους οποίους θεωρεί κεντρικούς υπεύθυνους για τη δίωξή του.

Αλλά «θα δώσει στοιχεία για πρόσωπα, πολιτικά και επιχειρηματικά».

Όταν τον ρωτήσαμε, αν στα πρόσωπα αυτά περιλαμβάνονται και σημερινά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μας απάντησε καταφατικά.

Απομένει βέβαια αυτό, το αν δηλαδή έχει και θα δώσει στοιχεία, να αποδειχτεί.

Τέλος να σημειώσουμε, ότι στους σχεδιασμούς του Άκη είναι και η έκδοση βιβλίου με πολλές αποκαλύψεις…