ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ: Βάζουμε διόδια και μετά θα τα ξηλώσουμε!

Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ: Βάζουμε διόδια και μετά θα τα ξηλώσουμε!

«Θα τα φτιάξουμε τώρα, αλλά θα ξηλωθούν μόλις μπει το αναλογικό σύστημα», λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μορφίδης για τα διόδια στην Εγνατία - Χωρίς ίχνος ντροπής οι κυβερνητικοί βουλευτές προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ... ΚΙΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΡΦΙΔΗ

Ο παραλογισμός και η πολιτική παραφροσύνη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Προκειμένου να παραμείνουν στις καρέκλες τους και να κατευνάσουν τη λαϊκή οργή, ισχυρίζονται απίστευτα πράγματα με συνέπεια να αυτοξεφτιλίζονται στο δημόσιο διάλογο.

Οι άνθρωποι που στήριξαν την εκλογική τους νίκη το 2015 στο κίνημα «Δεν πληρώνω» διόδια, χαράτσια και φόρους, βάζουν τώρα 38 νέα διόδια στην Εγνατία Οδό!!!

Να σημειώσουμε ότι 38 σταθμούς διοδίων, 18 μετωπικούς και 20 πλευρικούς, θα «μετρά» συνολικά η Εγνατία Οδός όπως προβλέπει νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Και σα να μην εφτανε μόνο, οι κυβερνητικοί βουλευτές χωρίς ίχνος ντροπής λένε ότι θα βάλουν τα διόδια και μετά θα τα ξηλώσουν.

Πρόκειται, βεβαίως, για τεραστίου μεγέθους κοροϊδία που προσβάλει βάναυσα τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Κώστας Μορφίδης, βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό, ο Κώστας Μορφίδης θα ήταν «μαζί τους!».

Αυτό ανέφερε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ όπου αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι τοπικοί βουλευτές με τον Χρήστο Σπίρτζη την Τρίτη στη Βουλή.

Ο βουλευτής είπε ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα!

Με τέτοιες συμπεριφορές και με τέτοιες τοποθετήσεις γίνεται πλέον αντιληπτό και ξεκάθαρο γιατί η χώρα έφτασε στο γκρεμό και γιατί κινδυνεύει να μπει σε πλήρη απομόνωση, πολιτική και οικονομική.