Τι λέει η Bild για τη γραβάτα του Καμμένου με τους φαλλούς

Newsbomb

Ο σάλος που προκάλεσε η ανάρτηση που έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στο twitter, με τη γραβάτα και τους φαλλούς, δεν πέρασε απαρατήρητος από τα γερμανικά ΜΜΕ και κυρίως από την εφημερίδα Bild.

Σε άρθρο της γερμανικής εφημερίδας που τιτλοφορείται «Δεν ήταν αυτή η συμφωνία, κύριε Σόιμπλε», ο συντάκτης αναφέρεται και στο tweet του κ. Καμμένου, σχολιάζοντας σχετικά: «Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανήρτησε στο Twitter τη φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με σκίτσα ανδρικών μορίων. Πολύ γρήγορα έσβησε το tweet με την επισήμανση ότι η κόρη του (σ.σ.: λανθασμένη ερμηνεία της Bild, καθώς ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι το έκανε ο γιος του) είχε πάρει το κινητό του».

Βεβαίως, η Bild δεν χάνει ευκαιρία να αναδημοσιεύσει τη διαγραμμένη ανάρτηση του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα και προσθέτει: «Μήπως όμως το tweet προερχόταν από τον ίδιο τον υπουργό; Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θέλει να φορέσει γραβάτα όταν επιτευχθεί συμφωνία. Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης δεν φορά γραβάτες. Ίσως, λοιπόν, το tweet να ήταν μια πρόταση του Καμμένου».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved