ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαριές κουβέντες Παναγούλη - Τόσκα: Είσαι χουντικό απομεινάρι – Εσύ είσαι παράφρων

Βαριές κουβέντες Παναγούλη - Τόσκα: Είσαι χουντικό απομεινάρι – Εσύ είσαι παράφρων

Με σκληρές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αντρών άρχισε όταν ο Στάθης Παναγούλης έστειλε εξώδικο, υποστηρίζοντας ότι δεν του επετράπη να έχει πρόσβαση στους φακέλους πολιτικών φρονημάτων του αδελφού του.

Ο κ. Παναγούλης επανήλθε και σε επιστολή του αποκαλεί τον κ. Τόσκα «χουντικό απομεινάρι».

«Από το 1967 έως και την ημέρα σύλληψής μου το 1972 ήμουν καταζητούμενος από τη Χούντα. Παρ όλα αυτά εισήλθα παράνομα στην Ελλάδα έντεκα φορές. Την ίδια εποχή και στην ίδια ηλικία, εσύ κ. Τόσκα, υπηρετούσες τον φασισμό και ανεχόσουν τα βασανιστήρια σε συναδέλφους σου, όπως στον Σπύρο Μουστακλή και Τάσο Μήνη γιατί αυτοί δεν προσκύνησαν τη Χούντα» αναφέρει ο κ. Παναγούλης.

Τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβρη στη Βουλή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να δούμε ποιος είναι αήθης και ποιος θρασοχουντικός, αν βεβαίως παραβρεθεί ο κ. Τόσκας.

Να χαίρεστε κ. Τσίπρα το «Χουντικό απομεινάρι», που φιλοξενείτε στην κυβέρνησή σας!!!» σημειώνει επίσης.

Απαντώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε: «Ο κύριος Παναγούλης, αντιδρών ως παράφρων, ψεύδεται».

Πηγές από το Μαξίμου σημείωναν απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς προς υπεράσπιση του κ. Τόσκα: «Αυτοί που αντιστάθηκαν οργανωμένα στη Χούντα, γνωρίζουν ποιοι στρατιωτικοί αντιστάθηκαν πίσω από τις γραμμές και δεν διαφημίζονται. Ντροπή στους λασπολόγους»

Σχετικές ειδήσεις