ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν χρειαζόμαστε συνωμοσιολογία

Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν χρειαζόμαστε συνωμοσιολογία
Επικίνδυνες χαρακτηρίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου τις καταγγελίες περί φουσκώματος του ελλείμματος...

Επικίνδυνες χαρακτηρίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου τις καταγγελίες περί φουσκώματος του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009, εξαπολύοντας ταυτόχρονα δριμεία επίθεση στη ΝΔ.

Σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» υποστηρίζει πως οι καταγγελίες αυτές «θα ήταν απλώς ανόητες εάν στην παρούσα συγκυρία δεν ήταν τόσο επικίνδυνες για τη χώρα».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών χαρακτηρίζει επικίνδυνες τις καταγγελίες αυτές, καθώς όπως αναφέρει, θέτουν πάλι θέμα αξιοπιστίας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων και έρχονται σε μια στιγμή που, αντί για συνωμοσιολογία, χρειαζόμαστε αυτογνωσία.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου επικρίνει τη ΝΔ και τον πρόεδρό της κ. Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την προειδοποίηση του περί «Ειδικού Δικαστηρίου» για την οικονομία. Κάνει λόγο για μια παράταξη, που δραπέτευσε από την εξουσία το 2009, επιχειρώντας να χρεώσει στο ΠΑΣΟΚ τον απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας.