ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ - Ρήγας: Η ΝΔ του Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά

ΣΥΡΙΖΑ - Ρήγας: Η ΝΔ του Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά

Παναγιώτης Ρήγας | ΣΥΡΙΖΑ: Δριμύτατη επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει την Παρασκευή (11/08/2017) ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, με αφορμή τις επιθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά στελεχών της κυβέρνησης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Ρήγας αναφέρει: «Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά. Οι επιθέσεις στον Κώστα Γαβρόγλου και το Νίκο Βούτση, που με βαθύ δημοκρατικό ήθος και αξίες υπερασπίζονται τα αυτονόητα για μια δημοκρατική χώρα, δείχνουν το αξιακό περιεχόμενο των "αρίστων"».

«Δεν δικαιούνται τα παιδιά της Siemens να μιλούν για αξίες. Η διαχωριστική γραμμή είναι δεδομένη. Δεν μπορεί να κρύβονται οι πολιτικές δυνάμεις που έδωσαν μάχη εναντίον τέτοιων πρακτικών και αντιλήψεων. Όσο δεν παίρνουν καθαρή θέση ταυτίζονται πλέον με αυτές τις αντιλήψεις. Η πορεία της χώρας δεν θα καθοριστεί από την αριστεία της διαπλοκής και του μίσους», καταλήγει ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε παρακάτω αυτούσια την ανάρτηση του Παναγιώτη Ρήγα στο Facebook

Σχετικές ειδήσεις