ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο Πολωνός Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Συνάντηση αυτή την ώρα με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Στην Αθήνα ο Πολωνός Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Συνάντηση αυτή την ώρα με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (21/11) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα.

Ο Πολωνός Πρόεδρος προσκλήθηκε από τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πολωνός ηγέτης, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Αγκάτα Κορνχάουζερ κατέθεσε λίγο πριν την συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο στέφανο στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη».

ntounta polonos proedros

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και ακολούθως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτση στο Μέγαρο του κοινοβουλίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι δύο Πρόεδροι θα εγκαινιάσουν έκθεση για τον Ελληνο-Πολωνό ήρωα του Β’ ΠΠ, Γεώργιο Ιβανώφ στο Πολεμικό Μουσείο, ενώ το βράδυ, ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει δείπνο στον κ. Ντούντα.

Την Τρίτη ο Πρόεδρος της Πολωνίας θα επισκεφθεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», την Πολωνο - Ελληνική Έκθεση για καινοτόμα προϊόντα και το Ελληνο - πολωνικό επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες» και, τέλος, θα γευματίσει με Πολωνούς και Έλληνες επιχειρηματίες.

Ο κ. Ντούντα θα αναχωρήσει νωρίς το βράδυ της Τρίτης (21/11) για την Πολωνία.

Σχετικές ειδήσεις