Μπακογιάννη: Έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια «Μακεδονία» κι εμείς να τους λέμε «φούφουτους»

Μπακογιάννη: Έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια «Μακεδονία» κι εμείς να τους λέμε «φούφουτους»

Την απόφασή της να μη συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί στις 04/02/2018 στην Αθήνα, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, γνωστοποίησε την Πέμπτη (25/01/2018) η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Εγώ δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει… Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο», είπε η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι το Σκοπιανό δεν πρόκειται να επιλυθεί.

Διαβάστε επίσης:

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ, «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’ και εμείς να τους λέμε ‘’φούφουτους’’», ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».

Αναφερόμενη στο βέτο που είχε ασκήσει η Ελλάδα στη Σύνοδο του Βουκουρεστίου το 2008, η κυρία Μπακογιάννη είπε: «Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό “όχι”, αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε».

Τέλος, η ίδια επισήμανε ότι «στη ΝΔ δεν υπάρχουν δυο γραμμές και η γραμμή του κ. Μητσοτάκη έχει γίνει αποδεκτή από όλους».

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τα Σκόπια

Δείτε εδώ περισσότερα θέματα για τη Νέα Δημοκρατία