ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό - Ανατροπή: Ο Μητσοτάκης θα προσέλθει στη συνάντηση με τον Τσίπρα

Σκοπιανό - Ανατροπή: Ο Μητσοτάκης θα προσέλθει στη συνάντηση με τον Τσίπρα

Σκοπιανό| Κυριάκος Μητσοτάκης: Ραγδαίες εξελίξεις πυροδότησε στη Νέα Δημοκρατία η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσειτο Σάββατο (27/01/2018) τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό. Κι ενώ αρχικά πηγές από τη ΝΔ ενημέρωναν πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα παρίστατο σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα πράγματα στη συνέχεια άλλαξαν.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα είναι τελικά παρών στη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (26/01/2018), με πηγές τις Πειραιώς να τονίζουν πως θα το κάνει «για λόγους ηθικής και πολιτικής τάξης».

Ωστόσο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να υπερτονίσει στον πρωθυπουργό ότι «είναι πολύ αργά πια για ενημέρωση από την κυβέρνηση», κάτι που - ούτως ή άλλως - γνωστοποίησε μέσω του περιβάλλοντος του ήδη από την Παρασκευή (26/01/2018)

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (24/01/2018), ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι ο ίδιος δεν θα συμμετείχε σε οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με το Σκοπιανό, επικρίνοντας με δριμύτητα την κυβέρνηση για «μυστική διπλωματία που υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα» και ζήτησε το όλο θέμα με το όνομα της γείτονος να εξετάστει σε μελλοντικό χρόνο και με την ελληνική πλευρά να είναι καταλλήλως προετοιμασμένη.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε εξάλλου:

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τα Σκόπια

Σχετικές ειδήσεις