Σκάνδαλο Novartis - Κοτζιάς: Διάφοροι τιμητές διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις μου

Newsbomb

Σκάνδαλο Novartis - Κοτζιάς: Διάφοροι τιμητές διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις μου

Σκάνδαλο Novartis | Νίκος Κοτζιάς: Έξαλλος εμφανίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών την Τρίτη (20/02), ο Νίκος Κοτζιάς, αποδίδοντας διαστρέβλωση και απομόνωση των δηλώσεών του για όσα είχε πει την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha, αναφορικά με την υπόθεση Novartis.

Σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, υπογραμμίζεται ότι «κατά τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την ευχή του, από τη διερεύνηση της υπόθεσης, να μην αποδειχθεί εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο Novartis, υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι “ουδείς καταδικάζεται εκ των προτέρων”».

«Επιπλέον, εξαρχής τόνισε ότι “δεν προτίθετο να κάνει σχόλια δικαστικού χαρακτήρα”, καθώς επίσης ότι, “εάν κάποιος είναι αθώος, θα πρέπει να αποδοθεί ξανά στην κοινωνία ως αθώος. Εάν κάποιος είναι ένοχος πρέπει να γίνει κάθαρση”. Για το σκοπό αυτό δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει στη Βουλή την πρόταση για σύσταση ανακριτικής επιτροπής», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Και καταλήγει το υπουργείο Εξωτερικών: «Αντί να βλέπουν τις δηλώσεις του συνολικά, διάφοροι τιμητές επιχειρούν, στο βωμό του μικροπολιτικού οφέλους, να χτίσουν ένα σαθρό οικοδόμημα αθλιοτήτων και ψόγων προς τον Υπουργό Εξωτερικών, απομονώνοντας μέρος των δηλώσεών του και διαστρεβλώνοντας το νόημά τους. Καλό θα ήταν να αφουγκραστούν τον ελληνικό λαό, ο οποίος, μετά από δεκαετίες σκανδάλων κατασπατάλησης και υπεξαίρεσης χρημάτων του, απαιτεί την ουσιαστική διερεύνηση σκανδαλωδών υποθέσεων, την κάθαρση και την εδραίωση ενός πολιτικού συστήματος που, όχι μόνο θα φαίνεται, αλλά και θα είναι όντως τίμιο, άμεμπτο και μακριά από σκάνδαλα και χρηματισμούς».

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για το σκάνδαλο Novartis

Δείτε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το Νίκο Κοτζιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved