ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική Novartis - Παπασπύρου: Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του κ. Πολάκη

Προανακριτική Novartis - Παπασπύρου: Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του κ. Πολάκη

Προανακριτική Novartis | Ειδήσεις: Απάντηση στα όσα είχε πει σε βάρος της από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (21/02) η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

«Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη», δήλωσε η κυρία Παπασπύρου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως η Γενική Επιθεωρήτρια κρατά κλειδωμένα στα συρτάρια της, τα πορίσματα για το θάνατο 4χρονου παιδιού σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Διαβάστε σχετικά:

Ολόκληρη η δήλωση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου στο ΑΠΕ/ΜΠΕ έχει ως εξής: «Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη. Αύριο θα διερευνήσω πού βρίσκεται η υπόθεση αυτή. Όπως πληροφορήθηκα, την είχε το ΣΕΥΥΠ (Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας) και αύριο θα γνωρίζω λεπτομέρειες για το θέμα. Θυμίζω ότι στο ΣΕΥΥΠ προΐσταται Γενικός Επιθεωρητής. Ως γνωστόν, εγώ είμαι Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το σκάνδαλο Novartis

Σχετικές ειδήσεις