Σκάνδαλο Novartis - Αθανασίου: Επικοινωνιακή κωμωδία όσα έγιναν στη Βουλή

Την υποχρέωση της Βουλής να καλέσει τους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis και να κρίνει αν θα τους θέσει σε καθεστώς προστασίας, τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.
Σκάνδαλο Novartis - Αθανασίου: Επικοινωνιακή κωμωδία όσα έγιναν στη Βουλή
1'

Παράλληλα, χαρακτήρισε όσα διαδραματίστηκαν στη μαραθώνια ψηφοφορία στη Βουλή την Τετάρτη (21/2) ως «επικοινωνιακή κωμωδία».

«Έπρεπε να στηθεί μια κάλπη για να αποφασιστεί, αν η Βουλή θα ενεργήσει ως εισαγγελέας» πρόσθεσε ο κ. Αθανασίου. ενώ σχολίασε ότι «η Βουλή δε δεσμεύεται από το αποδεικτικό υλικό και τον τρόπο που έχει συλλεγεί από τους εισαγγελείς γιατί τώρα ενεργεί ως εισαγγελέας.

Είναι υποχρέωση της Βουλής να καλέσει αυτούς τους μάρτυρες και η ίδια θα κρίνει αν θα τους βάλει σε καθεστώς προστασίας»
.

Σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού ο κ. Αθανασίου σχολίασε ότι «διεσθάνθη την αδυναμία μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Novartis και γι' αυτό δεν μίλησε καν ούτε στοιχειοθέτησε ποινικές ευθύνες».

Τέλος σχολιάζοντας τη φράση «άι στο διάολο» της κ. Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Αθανασίου έκανε λόγο για «μια ατυχή στιγμή» προσθέτοντας ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής του είπε ότι «δεν το κατάλαβε πώς της ξέφυγε».

Πηγή: Ραδιοφωνικός σταθμός «Θέμα»

Διαβάστε επίσης: Προανακριτική Novartis - Κοντονής: Όλη η υφήλιος ψάχνει το σκάνδαλο και εδώ μας μιλάνε για σκευωρία

Προανακριτική Novartis - Γαία πυρί μιχθήτω: O ακήρυχτος πόλεμος και η επόμενη μέρα

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή