ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική Novartis: Μαξίμου για Γεωργιάδη – Κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή

Προανακριτική Novartis: Μαξίμου για Γεωργιάδη – Κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή

Χυδαιότητα και κακοήθεια χαρακτηρίζει την επίθεση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του Αlpha, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι «τα παίρνει» και ότι θα κάνει αποκαλύψεις, όταν καταθέσει στην Προανακριτική της Βουλής για το σκάνδαλο Novartis.

«Με τις σημερινές (23/02/2018) του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της ΝΔ, θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο καυστικό ήταν το σχόλιο πηγών του Μεγάρου Μαξίμου. «Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Σχετικές ειδήσεις