Σήμερα ανακοινώνει την πολιτική κίνηση ο Φλωρίδης

Newsbomb

Σήμερα παρουσιάζεται η νέα κίνηση πολιτών υπό τον Γιώργο Φλωρίδη.

Η νέα κίνηση πολιτών, που, σύμφωνα με τους εμπνευστές της, «έχει σκοπό να συμβάλει στο διάλογο και τη δράση για το δημιουργικό ξεπέρασμα της κρίσης και την προκοπή της χώρας», παρουσιάζεται σήμερα στις 12:00, στο χώρο του εστιατορίου του Μουσείου Μπενάκη (Κουμπάρη και Βασιλίσσης Σοφίας).

Στη πρωτοβουλία συμμετέχει ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα τον Ιούνιο.

Συμμετέχουν επίσης ο γνωστός συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, οι οικονομολόγοι Γιάννης Στουρνάρας και Αρίστος Δοξιάδης, οι καθηγητές πανεπιστημίου Χαρ. Τσούκας, Νίκος Μαραντζίδης Χ. Μουτσόπουλος και Ανδρέας Πανταζόπουλος και ο πρώην επικεφαλής Προϋπολογισμού της Ε.Ε. Ξενοφών Γιαταγάνας.

Τη νέα πολιτική κίνηση στελεχώνουν μέχρι στιγμής 44 πρόσωπα και σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικός στόχος είναι να υποδηλώσουν ότι στο εξής οι παρεμβάσεις των μελών της στη δημόσια συζήτηση θα γίνονται συντεταγμένα, γεγονός που από μόνον του σηματοδοτεί την πρόθεση τους να αναλάβουν και ενεργότερη πολιτική δράση εφόσον κριθεί αναγκαίο από τις συνθήκες.

Πλην των αναφερομένων, μεταξύ των προσώπων που υπογράφουν τη νέα κίνηση είναι η διευθύντρια του ΤEDx Academy Νίκη Συροπούλου, τα στελέχη επιχειρήσεων Γιάννης Ζηρίνης και Γιώργος Μομφεράτος, η εκδότρια Κατ. Καρύδη, οι αγρότες Θαν. Βακάλης και Παν. Πανουργιάς και οι δημοσιογράφοι Δημ. Ρηγόπουλος και Μαργ. Μυτιληναίου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved