Κόντρα Μαγκούφη-ΣΥΡΙΖΑ για τη χειροδικία

Newsbomb

Για απόπειρα συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Χρήστο Μαγκούφη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή όσα ανέφερε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ο κυβερνητικός βουλευτής για τη χθεσινή επίθεση σε βάρος του.

Σε δηλώσεις για τη χθεσινή χειροδικία εις βάρος του στα Τρίκαλα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση, λέγοντας πως ήταν τυχερός αφού ο δράστης τον χτύπησε με το χέρι του και όχι με κάποιο αντικείμενο.

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο κ. Μαγκούφης υποστήριξε ότι ο νεαρός που τον χτύπησε, είναι «θύμα» και «φωτογράφισε» ως υπεύθυνους υπαλλήλους του δήμου Τρικκαίων, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

"Λυπάμαι γιατί ο συνάδελφος κ. Μαγκούφης, που πισώπλατα και απαράδεκτα χτυπήθηκε χτες στην παρέλαση στα Τρίκαλα, προσπάθησε γι' αυτό να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο άνθρωπος που χτύπησε απαράδεκτα, άνανδρα και πισώπλατα τον κ. Μαγκούφη είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που τον γνωρίζει καλά ο κ. Μαγκούφης και θα έπρεπε να μην συκοφαντεί έναν άλλο πολιτικό χώρο", απάντησε μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο κ. Παπαδημούλης και ζήτησε ο άνθρωπος που χτύπησε το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού κάνει λόγο για συκοφαντική επίθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει ότι ο πολίτης που επιτέθηκε εναντίον του ήταν μέχρι πρότινος συνεργάτης του πολιτικού του γραφείου και μέλος της Ν.Ε. της Ν. ΠΑΣΟΚ κι όχι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved