«Ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αντέχουν την κυβέρνηση»

Newsbomb

Κόκκινες γραμμές στο ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας βάζει ο Γραμματέας πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ ως κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί μια άλλη αναπτυξιακή πρόταση με την Ε.Ε.

«Αποφάσεις που βάζουν πάνω από την κυβέρνηση - την όποια κυβέρνηση της χώρας μας – οποιουσδήποτε ξένους είναι ασύμβατες με τη συνταγματική τάξη», τονίζει ο κ. Λυκουρέντζος σε συνέντευξή του στη Realnews, επισημαίνοντας πως η ΝΔ δεν συζητά εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Αναφορικά με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, υπογραμμίζει πως απαιτείται άμεσα επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και αναθεώρηση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου η οποία εμπεριέχει κινδύνους.

Ο κ. Λυκουρέντζος επαναλαμβάνει το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες, τονίζοντας πως αυτή την κυβέρνηση δεν την αντέχουν ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές της.

Επιβεβαιώνει επίσης ότι η ΝΔ έχει ήδη έτοιμες τις λίστες για ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση και διαμηνύει ότι θα μείνουν εκτός «όσοι πολιτεύονται εκτός των αρχών της παραταξιακής παράδοσης».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved