Συναγερμός στα Χανιά για την εξαφάνιση της 18χρονης Μαριάννας - Η δραματική έκκληση του πατέρα της

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 18χρονης,…

Έλληνες στρατιωτικοί: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ – Ποιοι θα υποστούν συνέπειες

Λάθη, παραλείψεις, κακοί χειρισμοί – Τι συνέβη…

Παρέμβαση Καραμανλή στο συνέδριο της ΝΔ – Τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το φετινό συνέδριο…

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 η επιμνημόσυνη δέηση για την απώλεια του Ανδρέα Μπόμη

Ανδρέας Μπόμης: Την Κυριακή 16/12/2018 θα τελεστεί…

Οικογενειακός γιατρός: Τελειώνουν οι θέσεις εγγραφής στους περισσότερους γιατρούς

Εντονότερο γίνεται το πρόβλημα ανεύρεσης οικογενειακών γιατρών,…

Αποστόλου για πρόταση μομφής: Δέσμιος των ακραίων του κόμματός του ο Μητσοτάκης

Αποστόλου για πρόταση μομφής: Δέσμιος των ακραίων του κόμματός του ο Μητσοτάκης

«Με την πρόταση δυσπιστίας, η ΝΔ δεν κάνει τίποτα άλλο από το φέρνει στο προσκήνιο, με τον πιο απόλυτο τρόπο, την αμηχανία της» εκτίμησε την Παρασκευή (15/06/2018) ο υπουργός Αγροτικής, Βαγγέλης Αποστόλου και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παραμένει δέσμιος στη σκληρή γραμμή που του επιβάλλουν «οι ακραίοι» του κόμματός του. 

«Παραμένοντας δέσμιος στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση, που έχει επιλέξει να κάνει σε όλα τα θέματα, δεν διστάζει πλέον να χρησιμοποιεί ένα εθνικό θέμα καθαρά για μικροπολιτική σκοπιμότητα», είπε ο κ. Αποστόλου.

Προσέθεσε πως αυτό δείχνουν οι τοποθετήσεις του κόμματός του το τελευταίο διάστημα, «αναλόγως με το που έβλεπε που πηγαίνουν τα πράγματα», αλλά και η υπαναχώρηση από τις θέσεις που ο ίδιος και η παράταξή του έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν. «Μοναδική σταθερή στάση είναι η απόλυτη άρνηση αν όχι η υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας» ανέφερε ο κ. Αποστόλου. 

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, υπεραμύνθηκε της συμφωνίας με τα Σκόπια επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση σε αυτή διατήρησε άθικτες τις κόκκινες γραμμές, αλλά και της πολιτικής της σε όλους τους τομείς, που «χαράζει δρόμους, αλλάζει προοπτική και έχει μετρήσιμα αποτελέσματα», «αντίθετα με όσα υποστηρίζει η λυσσώδης προπαγάνδα». 

«Έχουμε την τόλμη να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για θέματα γεμάτα αγκάθια, όπως είναι αυτό των σχέσεών μας με την γειτονική χώρα και είμαστε βέβαια ότι η ιστορία θα τις αξιολογήσει με θετικό πρόσημο, όπως θα αξιολογήσει και την ανεύθυνη στάση άλλων» είπε επίσης ο κ. Αποστόλου. Συνέστησε τέλος να γίνει αντιληπτό από όλους, ότι ο πολιτικός γίνεται ηγέτης από τις αποφάσεις που παίρνει και την στάση που κρατάει όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα.

Δείτε ΕΔΩ LIVE τη συζήτηση στη Βουλή