ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμανατίδης: Η συκοφαντία είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια πανικού της ΝΔ

Αμανατίδης: Η συκοφαντία είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια πανικού της ΝΔ

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμήτις επικρίσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, την Παρασκευή (15/06/2018) στη Βουλή, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

«H συκοφαντία είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια πανικού- μέσω της τοποθέτησης της κ. Μπακογιάννη στη βουλή- να αποκρυφτεί ότι για δεύτερη φορά το “κύμα του λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλείας” κάλυψε όχι τη χώρα, αλλά τη ΝΔ», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αμανατίδης, μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ.

Υπογράμμισε δε το γεγονός ότι «ταυτόχρονα δεν υπήρξε ούτε μία λέξη καταδίκης των απειλών που δέχτηκε ο κ. Κοτζιάς για τη ζωή του, απειλές που στοχεύουν την καρδιά του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Ο κ. Αμανατίδης επισήμανε ότι «ο τυχοδιωκτισμός και ο καιροσκοπισμός δεν θα κερδίσει δεύτερη φορά».

«Είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε τη διχόνοια και τη δημαγωγία» είπε, σημειώνοντας ότι «με τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΔ ποτίζεται το δέντρο του εθνικισμού και του λαϊκισμού και καρποί του είναι οι επιθέσεις ενάντια στη Δημοκρατία».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις