ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2018: Όλα έτοιμα για τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΔΕΘ 2018: Όλα έτοιμα για τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στη 1 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 83η ΔΕΘ.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Τι είπε χθες στην ομιλία του

Προεκλογικό «άρωμα» είχε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρουσιάζει τους βασικούς πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και να στέλνει ένα πολιτικά ενδιαφέρον μήνυμα σε κεντροαριστερούς και αριστερούς.

Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη «Μπορούμε» και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μειώσεις φόρων και εισφορών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να σκιαγραφήσει το όραμά του για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας -εάν φυσικά το «γαλάζιο» κόμμα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όπως διαφαίνεται από τις δημοσκοπήσεις.

Και παρότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι τριπλές κάλπες τον Μάιο δεν αποτελούν επιδίωξη της κυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία είχε φροντίσει να δώσει μια έντονη προεκλογική νότα στη χτεσινή ομιλία του προέδρου της.

Το «παρών» έδωσαν δύο πρώην πρωθυπουργοί – οι Κωνσταντίνος Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς- που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα ενότητας της παράταξης.

«Είμαστε όλοι εδώ για να στηρίξουμε όπως πάντα την παράταξή μας, στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη και στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και την ρωμαλέα ανάπτυξη προς όφελος όλων των Ελλήνων και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

Με τη σειρά του, ο Αντώνης Σαμαράς είπε σε δημοσιογράφους ότι η Μακεδονία ούτε χαρίζεται ούτε ξεπουλιέται. «Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη» τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ομιλία του