Παπακώστα: Θα στείλω τον λογαριασμό στον Ρουβίκωνα

Newsbomb

Την πρόθεσή της να στείλει τον «λογαριασμό» στον Ρουβίκωναγια τις καταστροφές που έχει προκαλέσει έκανε γνωστό μέσω του ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκειά της με την έως τώρα αντιμετώπιση της συλλογικότητας από την Αστυνομία.

Αναφερόμενη στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, είπε «δεν με ικανοποιεί η εικόνα αντιμετώπισής του».

Η κυρία Παπακώστα τόνισε ότι πρέπει να γίνει ένας ανασχεδιασμός για την αντιμετώπισή του. «Πρέπει να δούμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, με ποιους όρους, με ποιες προϋποθέσεις, πρέπει να προσφέρουμε ασφάλεια στα στελέχη μας. Εμένα η εικόνα δεν με ικανοποιεί, γιατί βλέπω βανδαλισμούς περιουσίας και πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας», ανέφερε.

Όπως είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, «εκθέτουν και ζημιώνουν την εικόνα της χώρας και κάνουν παλαιοκομματική πολιτική».

«Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό», σχολίασε και συμπλήρωσε πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Τέλος η επικεφαλής του ΝΕΟ είπε ότι «η πρόθεσή μας είναι να κατέβουμε αυτόνομοι στις εκλογές».

Διαβάστε επίσης: Παπακώστα: Ο Τσίπρας είχε αυταπάτες – Τώρα έχει μπει στα... παπούτσια του μεσαίου χώρου

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved