ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει άμεσα την «ειδική απεσταλμένη» Μαρία Σπυράκη

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει άμεσα την «ειδική απεσταλμένη» Μαρία Σπυράκη

Στο θέμα της συνάντησης της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,Μαρίας Σπυράκη, με τον πρωθυπουργό των Σκοπιών,Ζόραν Ζάεφ, επανέρχεται το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας τηναποπομπή της ευρωβουλευτούαπό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κ. Σπυράκη συνελήφθη ψευδόμενη κατ’ εξακολούθηση για τις μυστικές συναντήσεις της, κατ’ εντολή του κ. Μητσοτάκη, με τον Ζόραν Ζάεφ», αναφέρεται σε ανακοίνωση, η οποία προσθέτει πως χθες η ΝΔ δεν βρήκε λέξη να πει για την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων να μην αναζητηθεί λύση με τη σημερινή κυβέρνηση, «αλλά σε δεύτερο χρόνο εάν ο κ. Μητσοτάκης έρθει στην εξουσία, προκειμένου να μη διασπαστεί προεκλογικά η ΝΔ».

«Σήμερα», προστίθεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, «αποκαλύπτεται ότι ο "τυχαίος καφές" της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ είχε κανονιστεί μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από το διπλωματικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη και η συνάντηση δεν ήταν τόσο "τυχαία", αλλά έγινε στο ξενοδοχείο "Courtyard by Mariott Brόssels", στο οποίο διέμενε η επίσημη αποστολή του Ζόραν Ζάεφ.

Το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη, είναι να αποπέμψει άμεσα την "ειδική απεσταλμένη του"», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Ρoή Ειδήσεων