Γεροβασίλη από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας: Θα πάρουμε μέτρα που θα γίνουν ορατά

Newsbomb

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου το βράδυ της Δευτέρας (15/10/2018) έγινε στόχος κουκουλοφόρων, πραγματοποίησε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης (16/10) η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Ωστόσο, η παρουσία της στο σημείο όπου σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση ήταν επεισοδιακή, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με την αγανάκτηση ενός συγκεντρωμένου.

«Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι», φώναξε ο πολίτης κατά την παρουσία της κ. Γεροβασίλη στο Αστυνομικό Τμήμα.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες» ανέφερε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την αποχώρησή της από το Αστυνομικό Τμήμα.

Η κ. Γεροβασίλη κατάστησε σαφές πως τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση θα γίνουν ορατά. «Το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλά προβλήματα. Αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Όταν ρωτήθηκε για την κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ είπε ότι δεν φτάνει η κατάργηση ή μη, συγκεκριμένων ομάδων αλλά μεταξύ άλλων, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος τρόπος δράσης και κατάλληλος συντονισμός.

Όπως είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σύσκεψη στο υπουργείο με τους αρμόδιους παράγοντες και υπήρξε συνεργασία στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση με μολότοφ έγινε μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας από μια ομάδα 50 ατόμων έριξαν «βροχή» από μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved