Ο Κιτσάκος δίνει τον Τσίπρα: Ο Πετσίτης ερχόταν στη ΔΕΠΑ ως παράγοντας του Μαξίμου

Μανώλης Πετσίτης:«Δεχόμουν στο γραφείο μου στη Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ) επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον Μανώλη Πετσίτη», υποστηρίζει με δήλωσή του ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος, σημειώνοντας για τον στενό συνεργάτη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά πως «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου».
Ο Κιτσάκος δίνει τον Τσίπρα: Ο Πετσίτης ερχόταν στη ΔΕΠΑ ως παράγοντας του Μαξίμου
2'

Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΞΙΜΟΥ» - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΥΕΙ;

Η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Newsbomb.gr ότι ο Πετσίτης εκτός από το Μαξίμου μπαινόβγαινε και τη ΔΕΠΑ, έρχεται η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Κιτσάκο, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο συμμαθητής του Νίκου Παππά πήγαινε στη ΔΕΠΑ ως «εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου».

Πρόκειται προφανώς για καινούργια ιδιότητα, προφανώς εξωθεσμική αφού κανείς από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει επιβεβαιώσει αν εκτός από συνεργάτης του Νίκου Παππά ήταν και υπάλληλος του Μαξίμου.

Το μόνο που γνωρίζουμε για τον κ. Πετσίτη είναι σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις του Νίκου Παππά ήταν φίλος του και κάποια στιγμή «εθελοντικός συνεργάτης του».

«Το είναι φίλος μου και συμμαθητής μου, αλίμονο. Ήταν κάποια στιγμή εθελοντικά κοντά μου… », δήλωσε στις 10/12/2018 ο υπουργός στο «Κόκκινο».

Ενδεικτικό της αφωνίας που επικρατεί στο γραφείο του πρωθυπουργού αποτελεί και η χθεσινή 11/12/2018 εικόνα του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή που δεν είπε απολύτως τίποτα για τον κ. Μανώλη Πετσίτη παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της αντιπολίτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Ο Θεόδωρος Κιτσάκος μιλώντας στα «Νέα» και με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του ιδίου με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον Μανώλη Πετσίτη (ο οποίος είχε προσληφθεί στη βιομηχανία λιπασμάτων ELFE, του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη) επιβεβαιώνει τις επισκέψεις του τελευταίου στη ΔΕΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σημειώνει ταυτόχρονα πως όπως έχει ακούσει, το ίδιο έπραττε (σ.σ.: ο Μανώλης Πετσίτης) και κατά τη διάρκεια της διοίκησης της εταιρείας από τον προκάτοχό του Σπύρο Παλαιογιάννη.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ επισημαίνει ακόμη ότι δέχεται απειλές μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Νέα» την 1η Δεκεμβρίου. «Το τελευταίο διάστημα και δη μετά την έκδοση Δελτίου Τύπου, τη συνέντευξη Τύπου και τη συνέντευξή μου σε εφημερίδα έχω δεχτεί απειλές για τις οποίες έχω ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και προτίθεμαι να δρομολογήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες», ανέφερε σχετικά.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη – «βόμβα» του Newsbomb.gr: O Πετσίτης «θαμώνας» στη ΔΕΠΑ

ΝΔ σε Παππά: Φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής σου...

Ο Ν. Παππάς παραδέχεται ότι ο Πετσίτης ήταν συνεργάτης του: Ας απαντήσει ο ίδιος για την πορεία του

Πολιτικός «σεισμός» μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις σχέσεις κυβέρνησης – Λαυρεντιάδη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή