ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού παραδώσω την έδρα μου»

Παπαχριστόπουλος: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού παραδώσω την έδρα μου»

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - «Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

«Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Δεν μου την έχει ζητήσει κανείς, είναι θέμα ηθικής τάξης, δικό μου».

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή ότι, θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.

«Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», εξήγησε στη συνέχεια ο κ. Παπαχριστόπουλος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές απάντησε αινιγματικά:

«Όταν παραδώσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει να κάνει».

Διαβάστε επίσης:

Κουντουρά: «Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση - Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης»

Ψήφος εμπιστοσύνης: Τι είναι και τι προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής