ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή προσωπική επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: «Εκτός από Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες, Αλέξη»

Σφοδρή προσωπική επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: «Εκτός από Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες, Αλέξη»
Νέα επίεθση του Καμμένου στον Τσίπρα

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος επιτίθεται προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα με ένα οργισμένο tweet και ζητά την εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητες, τονίζοντας ότι δεν θέλει χάρες από κανένα.

Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε τα όσα ακούστηκαν για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, έτσι ώστε να διασωθεί ο ίδιος αλλά και οι ΑΝ.ΕΛ με ένα οργισμένο tweet. Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος κάνει λόγο ακόμα και για απειλές κατά της οικογένειάς του.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας», γράφει ο Πάνος Καμμένος, και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα, «πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες Αλέξη…».

Δείτε το Tweet:

Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Πέμπτη η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την αμφίσημη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ότι δρομολογούνται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής, ώστε να αποφευχθεί η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ., με την παραίτηση Παπαχριστόπουλου και να διατηρήσει ο Πάνος Καμμένος τα προνόμιά του ως πολιτικός αρχηγός.

Η ΝΔ κάνει λόγο για «εξόφθαλμο εκβιασμό» και τονίζει πως «είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει, συνεπώς είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.».

«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ», σημειώνει η ΝΔ.

Και καταλήγει: «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».

Η αντίδραση της κυβέρνησης

Σε σκωπτικό ύφος απάντησαν κυβερνητικές πηγές στη ΝΔ: «Στην αρχή η ΝΔ μιλούσε για συναινετικό διαζύγιο. Μετά μιλούσε για σικέ διαζύγιο. Στη συνέχεια για διαζύγιο συναλλαγής. Σήμερα, μιλά για διαζύγιο εκβιασμών».

«Μέχρι να καταλήξει πάντως μέσα στη σύγχυσή της, θα έχει χάσει αρκετές ακόμη ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή», κατέληξαν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος - Διαλύονται (προσωρινά;) - οι ΑΝ.ΕΛ.

Σχετικές ειδήσεις