ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πυρά Καμμένου για Τσίπρα: Γνώριζε για τον Σόρος και τις 29 offshore

Νέα πυρά Καμμένου για Τσίπρα: Γνώριζε για τον Σόρος και τις 29 offshore

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού ο πρώην κυβερνητικός του εταίρος, «αδειάζοντάς» τον για τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας το «διαζύγιο» με τον Αλέξη Τσίπρα, ισχυρίστηκε πως δεν θα εκβίαζε ποτέ τον πρωθυπουργό. «Με απογοήτευσε. Είναι χαρισματικός, μπορεί να κάνει πολλά. Ο Κοτζιάς, όμως, έχει ποινικές ευθύνες και για αυτό τον απομάκρυνε», ανέφερε.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, επαναλαμβάνοντας τα περί Σόρος, συνέχισε:

«Γνώριζε ο Τσίπρας για τον Σόρος. Γνώριζε για τις 29 offshore, γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, σε σχέση με υποθέσεις όπως της Λιβύης. Γνώριζε ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα στους χειρισμούς του Κοτζιά στην Συμφωνία των Πρεσπών, κατά παράβαση με τα όσα είχε συμφωνήσει με τον Πρωθυπουργό. Το ότι τον απομάκρυνε, θεωρώ ότι ήταν μια κίνηση που το καταδεικνύει, πράγματι», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Βέβαια, το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί ο κ. Καμμένος δεν τα έλεγε αυτά νωρίτερα. Γιατί ενώ ο ίδιος δηλώνει «ευαίσθητος» στα εθνικά θέματα δεν αποκάλυπτε τις προθέσεις του κ. Τσίπρα και του κ. Κοτζιά; Πώς κάλυπτε την κυβέρνηση ενώ ήξερε πως σχεδιάζονταν η εθνική τραγωδία με το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

Τώρα θυμήθηκε να… ξεμπροστιάσει τον Τσίπρα; Κατόπιν εορτής; Τώρα, είναι αργά κ. Καμμένο.

Διαβάστε επίσης:

Παπαχριστόπουλος στο Newsbomb.gr: Παραιτούμαι! Είναι σκουπιδαριό και ανθρωπάκια (aud)

Σχετικές ειδήσεις