ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης: «Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Αθήνας να έρχονται και να ξαναέρχονται»

Μπακογιάννης: «Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Αθήνας να έρχονται και να ξαναέρχονται»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων εξηγεί πώς θα τονωθεί το συνεχώς αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα
ΓΤ «Αθήνα Ψηλά»

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με το προεδρείο του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Το σχέδιό του για την ενίσχυση του τουρισμού στην Αθήνα που θα τονώσει σημαντικά την συνολική Οικονομία της πόλης, συζήτησε σήμερα, Παρασκευή (22/02), ο Κώστας Μπακογιάννης με το Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε σε βάθος ανταλλαγή απόψεων και συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής το επόμενο διάστημα.

«Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Αθήνας να έρχονται και να ξαναέρχονται», ήταν το βασικό μήνυμά του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη Στρατηγικού Σχεδιασμού που θα προβλέπει συγκεκριμένες παρεμβάσεις του Δήμου με το βλέμμα στο 2025.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι με την συνεργασία του Δήμου μπορούν να πραγματοποιούνται στην Αθήνα ακόμα περισσότερα γεγονότα με διεθνή απήχηση. Παράλληλα μπορούν να αξιοποιηθούν χώροι του Δήμου που μένουν ανεκμετάλλευτοι.

«Μια ασφαλής και καθαρή πόλη, μια πόλη που δεν θα έχει απροσπέλαστα και κατεστραμμένα πεζοδρόμια, με το ιστορικό της κέντρο πεζοδρομημένο και με επαρκή φωτισμό παντού, θα τονώσει το διαρκώς αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα των τελευταίων ετών», εξήγησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – «Ωκεανίς»: Ανατροπή με το χιονιά! Τι θα συμβεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Θρήνος στην Προεδρική Φρουρά - Πέθανε εύζωνας

Σχετικές ειδήσεις