ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live Βουλή: Η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης

Live Βουλή: Η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης
EUROKINISSI

Σε εξέλιξη στη Βουλή η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης - Νωρίτερα Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Μία ακόμη σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, στον Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας να προκηρύξει «εδώ και τώρα» εκλογές. Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έκανε καριέρα ενοχοποιώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους για σχέσεις με την ελίτ, ενώ μετά έκανε διακοπές στα κρυφά σε πανάκριβα κότερα. «Προκαλεί θλίψη η επιλογή σας να αποκαλέσετε περιφερόμενη γλάστρα τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο», ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ομιλία του

Παίρνοντας τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πως εδώ και τρεις μέρες επιχειρεί να εκτρέψει την συζήτηση από τα ουσιώδη, όπως η οικονομία και η κανονικότητα της χώρας. «Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την αθλιότητα των κατασκευασμένων ειδήσεων», τόνισε αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν για τον πατέρα του.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ομιλία του

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: