Αποτελέσματα εκλογών 2019: Πελετίδης - Ο πατραϊκός λαός διασφάλισε τη δική του νίκη

Newsbomb

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Επανεκλέγεται δήμαρχος Πατρέων ο Κώστας Πελετίδης, με ποσοστό που αγγίζει το 71% με καταμετρημένο το 25% των εκλογικών τμημάτων.

«Ο πατραϊκός λαός σήμερα με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη, για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Πελετίδης, μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Κώστας Πελετίδης, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΚΚΕ, επεσήμανε στη συνέχεια ότι «θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα» και συμπλήρωσε: «Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή».

Παράλληλα, ο Κώστας Πελετίδης υπογράμμισε ότι «ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, ν' ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα» και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θα αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολουμένους, τους αγρότες, γι' αυτά που δικαιούνται. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved