ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Στον Βύρωνα η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαρία Μισέντου

Εκλογές 2019: Στον Βύρωνα η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαρία Μισέντου
Η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών Μαρία Μισέντου είχε συνάντηση με φίλους και πολίτες του Βύρωνα

Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές της σε γνωστό μαγαζί του Βύρωνα είχε το Σάββατο 22 Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Νότιο Τομέα της Β Αθηνών Μαρία Μισέντου.

Η υποψήφια βουλευτής, συζήτησε με τους παρευρισκόμενους θέματα που αφορούν την περιοχή του Βύρωνα, τις απόψεις της για την παράταξη που εκπροσωπεί και το πως πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουν ώστε η χώρα να κάνει το άλμα, που έχει ανάγκη, προς το μέλλον.

Η Μαρία Μισέντου υπογράμμισε ότι “Η μαγεία του Νοτίου Τομέα βρίσκεται στο γεγονός πως, μέσα σε 13 δήμους, διαγράφεται όλη η ιστορία της Ελλάδος, από Τουρκοκρατίας και έπειτα. Εμπεριέχεται όλος ο ελληνικός πολιτισμός, με στοιχεία από τον ακριτικό Έβρο έως την εξωτική Κρήτη. Στηρίζονται όλοι οι σύγχρονοι τομείς, από Οικονομία και Πολιτιστική διπλωματία, έως Ναυτιλία και Εκπαίδευση.”

Στην άποψη/ερώτηση που τέθηκε αναφορικά με το ότι οι νέοι άνθρωποι παρουσιάζονται αδιάφοροι και απαθείς απάντησε ότι “oι νέοι μας δεν είναι ούτε αδιάφοροι, ούτε απαθείς. Αλλά, μαστίζονται από δύο μεγάλες κρίσεις που δεν τους επιτρέπουν ουσιαστικά να είναι ενεργοί πολίτες: αυτή της ανεργίας και αυτή των τειχών προς την ενασχόληση με την πολιτική.”

Έκλεισε την όμορφη βραδιά, παροτρύνοντας όλους να ανάψουν πράσινο στους νέους, να αντιδράσουν σε ότι δεν τους αρέσει και με την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου να φέρουν οι ίδιοι την πρόοδο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Η τελευταία selfie - Έβγαλαν φωτογραφία και μετά από 20 λεπτά πέθαναν (vid)

Σχετικές ειδήσεις