ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φλερτάρει» με την έδρα ο Κυριάκος Κυριάκος

«Φλερτάρει» με την έδρα ο Κυριάκος Κυριάκος

«Φαβορί» θεωρείται για πολλούς στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ περιφέρεια.

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκε λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία της ομάδας και μετά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Κυριακής, σπάει… κοντέρ.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο κ. Κυριάκος «φλερτάρει» με την εκλογή του με το ντέρμπι να παίζεται μεταξύ του νέου πολιτικού και του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή της πόλης Χάρη Καστανίδη.

Όπως μαθαίνουμε σε μερικές μετρήσεις ο γνωστός Κυρκυρ έρχεται πρώτος και με διαφορά από τον δεύτερο. Η δυναμική που έχει αναπτύξει τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός πολιτικός είναι τέτοια που φάνηκε και κατά την πρόσφατη εκδήλωσή του συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η αποδοχή μάλιστα του Κυριάκου Κυριάκου στο κοινό της πόλης, «πράσινο» και μη, φαίνεται από την φράση που χρησιμοποίησε πρόσφατα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης πως ο υποψήφιος βουλευτής τον εντυπωσίασε και του ευχήθηκε να εκλεγεί!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Διαβάστε επίσης:

Πού ψηφίζω 2019 - ypes.gr: Οι αλλαγές στα εκλογικά τμήματα - Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις

Νέα δημοσκόπηση: Διαφορά σοκ μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τρεις μέρες πριν τις κάλπες

Σχετικές ειδήσεις