ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαηλίδου: «Eπίδομα για κάθε νέο παιδί»

Μιχαηλίδου: «Eπίδομα για κάθε νέο παιδί»
"Είμαστε το υπουργείο, το οποίο είναι επιφορτισμένο με την προστασία των πιο αδύναμων πληθυσμιακά ομάδων" είπε μεταξύ άλλων η υφυπουργός
EUROKINISSI

«Η δημογραφική μας πολιτική έχει ως κύριο πυλώνα το οικογενειακό επίδομα και το επίδομα για κάθε νέο παιδί, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις μητέρες, αλλά και τις οικογένειες» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου κατά την σημερινή της άφιξή στο υπουργείο.

Η κ. Μιχαηλίδου δεσμεύτηκε πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού.

"Το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας είναι πολύ μεγάλο και ήταν απόλυτη προτεραιότητα του σημερινού πρωθυπουργού στον προγραμματικό του λόγο. Το ζήτημα, όμως, είναι να διαμορφώσουμε μία σφαιρική πολιτική, η οποία θα είναι ορθώς διατυπωμένη, αλλά και πολύ σωστά εμπεριστατωμένη, η οποία θα βοηθά όλη την οικογένεια" πρόσθεσε η νέα υφυπουργός Εργασίας.

Τέλος, αναφέρθηκε στους δήμους και στην συμβολή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα βοηθήσουμε τους δήμους και θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες τους και με αυτούς θα μπορούμε να δουλέψουμε ως προς το πώς στήνουμε καλύτερα τις υποδομές που υπάρχουν. Διασφαλίζουμε ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού. Είμαστε το υπουργείο, το οποίο είναι επιφορτισμένο με την προστασία των πιο αδύναμων πληθυσμιακά ομάδων. Άρα, δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο".

Διαβάστε επίσης:

Τα «κλικ» της ορκωμοσίας: Οι παρουσίες και οι στιγμές που έκλεψαν την παράσταση

Σχετικές ειδήσεις