Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Μαρκόπουλος για τη νοσηλεία του με κορονοϊό: Δεν υπήρξε στιγμή να μην φοβηθώ

Newsbomb

Για τη μάχη του με τον κορονοϊό και την περίοδο της νοσηλείας του στο νοσοκομείο μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο Δημήτρης Μαρκοπουλος πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο 15 ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Ήταν μεγάλη δοκιμασία. Αυτός ο ιός είναι πολύ ύπουλος. Ξαφνικά στις 28 Φεβρουαρίου ένιωσα άσχημα, είχα ρίγη, άρχισα να έχω πυρετό. Είχα τη δυστυχία να κάνω αρκετά τεστ rapid και μοριακά, εννέα συνολικά, και έδειχναν ότι είμαι αρνητικός» ξεκίνησε την περιγραφή της περιπέτειάς του.

«Στην αρχή χάθηκε χρόνος και πέρασα τον ιό στο σπίτι μου χωρίς τα όπλα που θα μπορούσε η ιατρική να μου δώσει. Κάποια στιγμή η κατάσταση ήταν στο "μη παρέκει", είχα πολλές ημέρες πυρετό και είχα εξουθενωθεί. Έτσι αναγκάστηκα να πάω στον Ευαγγελισμό, όπου εκεί διαγνώστηκε» συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Όπως εξομολογήθηκε στον ΣΚΑΙ «ο μεγάλος φόβος ήταν όταν πήγα στον Ευαγγελισμό και είδα τον μεγάλο αγώνα που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές».

«Το γεγονός ότι ένας υγιής άνθρωπος που χαιρέτισε τα παιδιά του και ξαφνικά βρίσκεται σε έναν χώρο με ανθρώπους που γίνουν αγώνα ζωής και θανάτου είναι κάτι το οποίο σε σημαδεύει για μια ζωή» πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Όπως είπε «ήταν ένας 25χρονος δίπλα μου, ο οποίος ήταν υγιέστατος και έδινε αγώνα. Τι να συζητάμε Δεν υπήρξε στιγμή που να μην φοβηθώ. Σε όσους έχουν αμφιβολία για τον ιό ακόμη, θα τους επαναλάβω ότι μπορεί ένας υγιέστατος άνθρωπος που δεν έχει καπνίσει, που αθλείται και προσέχει, μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση».

Σχολιάζοντας, τέλος, τη συζήτηση για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων τη χαρακτήρισε «κατανοητό, αλλά όταν έχεις βρεθεί στα επείγοντα, με άλλους ανθρώπους δίπλα σου να δίνουν μάχη, με δυσκολία στην αναπνοή... »

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βαλβίδες» εκτόνωσης και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα – Το σχέδιο για κομμωτήρια, μαγαζιά