ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στύλιος σε Κανέλλη: Θέλετε Κασιδιάρη… (vid)

Χαμός στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων. 

Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Στύλιος επιτέθηκε φραστικά στην Λιάνα Κανέλλη λέγοντάς της πως τον οδηγεί να γίνει… Κασιδιάρης!

«Η κ. Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη. Αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης. Θέλετε Κασιδιάρη κ. Κανέλλη, αλλά δεν πρόκειται ο Στύλιος να γίνει Κασιδιάρης» είπε χαρακτηριστικά.

Στο άκουσμα αυτής της φράσης το κλίμα πυροδοτήθηκε για τα καλά με την κυρία Κανέλλη να λέει ότι θα πάει από τον πρόεδρο της Βουλής έως τον πρωθυπουργό.

Συγγνώμη εκ μέρους του προεδρείου ζήτησε ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ενώ σε ραδιοφωνική του δήλωση ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τον κ. Στύλιο να επανορθώσει.

«Εγώ τον έκανα Κασιδιάρη; Κασιδιάρης ήταν από μόνος του. Σαν δε ντρέπεστε», απάντησε η κ. Κανέλλη.

Αφορμή για την ένταση ήταν επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτή του ΚΚΕ, για τα προβλήματα σίτισης στα σχολεία. Η κ. Κανέλη επιτέθηκε στην καμπάνια του υπουργείου αξίας 3 εκατ. ευρώ, καταγγέλλοντας ότι θα έπρεπε τα χρήματα αυτά να δοθούν στη δημιουργία δομών στα σχολεία.

«Μου ακουστήκατε ως την Μαρία Αντουανέτα», του απάντησε η κ.Κανέλλη, υπογραμμίζοντας τα παιδιά πεινούν και εκείνος μιλά για φρούτα στη διατροφή τους.

Σε εκείνο το σημείο ο υφυπουργός απάντησε ότι πήγε σχολείο σε ένα ορεινό χωριό στην Άρτα και ότι δεν μεγάλωσε όπως η ίδια, αφήνοντας αιχμές για την ταξική της καταγωγή.

Η φράση αυτή οδήγησε την κ. Κανέλλη στο να δηλώσει ότι θα φύγει.

Ο κ. Στύλιος τότε της απάντησε πώς «θέλετε Κασιδιάη»!

Όταν τελικά βγήκε από την αίθουσα η κ. Κανέλλη έβαλε τις φωνές στο διάδρομο του περιστυλίου, απειλώντας ότι θα φτάσει μέχρι τον Πρόεδρο της Βουλή ή και τον πρωθυπουργό.

Συγγνώμη εκ μέρους του προεδρείου ζήτησε ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ενώ σε ραδιοφωνική του δήλωση ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τον κ. Στύλιο να επανορθώσει.

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER

Gossip-tv.gr Onsports.gr Queen.gr Astrology.gr Mothersblog.gr Onmed.gr Ratpack.gr i-Ellada.gr
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2012-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ